Yoga relax-uur


 

Yoga ervaring is echt niet nodig in dit uur. Heel laagdrempelig en dus een fijne les om misschien kennis te maken met yoga, of omdat je vreselijk toe bent aan ontspannen. We doen vooral zittende en liggende yogahoudingen waarbij het ademen heel centraal staat. De adem maakt los, geeft ruimte, letterlijk en figuurlijk. Jij voelt zelf aan wat wel en wat (nog) niet lukt. Afsluiten doen we met Yoga Nidra. In zo'n 20 minuten neem ik je mee de ontspanning in, een geleide meditatie waardoor je in een heel diepe staat van ontspanning geraakt. Het kan gelijk staan aan zo'n 3 uur slaap.

Mensen die last hebben van overgangsklachten, burn-out, angsten, slapeloze nachten door kleine kinderen, piekeren etc kunnen veel baat hebben bij het beoefenen van Yoga Nidra. 

Er zijn krukken en fitnessballen om evt te gebruiken. Elementen van stoelyoga, do-in yoga, yin yoga en allerlei andere soorten yoga komen terug in mijn eigen gemaakte mix.

Samen kijken we wat wel en wat niet kan. Alles op jouw manier, tot jouw grens, met jouw mogelijkheden. Echt de bedoeling om te rekken en strekken, maar vooral te ontspannen....het mag!

De les eindigt met lekker weer bijkomen en een kopje thee.

 

Je komt in loszittende kleding waarin je makkelijk beweegt en je neemt eventueel warme sokken en een vestje mee voor de eindontspanning, al heb ik ook lekkere fleecedekens om onder te liggen. Wil je je eigen kussen meenemen...dat mag!

 

Elke maand een nieuwe les, kijk in de agenda wanneer er les is in Raalte en wanneer in Heino. Welkom!

De lessen staan gepland tot juli 2019. 

  

Je kunt je aanmelden via de knop, via de mail of je belt. 

Raalte:  een losse les kost 10,-. Een strippenkaart voor 4 lessen kost 37,50. De lessen worden gegeven in de studio op Het Erf 11 (1x  in de maand op maandagavond)

Heino: een losse les kost 12,50. Een strippenkaart voor 4 lessen kost 45,-. De lessen worden gegeven in de studio van Kitaal aan de Marktstraat 27. (1x in de maand op een donderdagavond)