Yoga Nidra


 

Yoga ervaring is echt niet nodig in dit uur. Heel laagdrempelig en vooral zachte yoga voor een half uur en dan als afsluiting van de les de Yoga Nidra. De meeste mensen komen vooral daarvoor :).

Er is absoluut geen ervaring met yoga nodig om aan deze lessen mee te kunnen doen. Misschien juist een mooie start of kennismaking.

 

Zachte yoga om je lijf te strekken, ruimte te maken, te voelen wat je lijf je aangeeft, leren luisteren naar jezelf en jouw grenzen. Ademen met aandacht, soms met een speciale oefening. Aandacht ook voor je lijf met soms een massagevorm die je bij jezelf kunt uitvoeren. 

 

Yoga Nidra. In zo'n 20/25 minuten neem ik je mee de ontspanning in, een geleide meditatie waardoor je in een heel diepe staat van ontspanning geraakt. Het kan gelijk staan aan zo'n 3 uur slaap.

Mensen die last hebben van overgangsklachten, burn-out, angsten, slapeloze nachten door bijv kleine kinderen, piekeren etc kunnen veel baat hebben bij het beoefenen van Yoga Nidra. 

Er zijn krukken en fitnessballen om evt te gebruiken. Elementen van stoelyoga, do-in yoga, yin yoga en allerlei andere soorten yoga komen terug in mijn eigen gemaakte mix.

Samen kijken we wat wel en wat niet kan. Alles op jouw manier, tot jouw grens, met jouw mogelijkheden. Echt de bedoeling om te rekken en strekken, maar vooral te ontspannen....het mag!

De les eindigt met lekker weer bijkomen en een kopje thee.

 

Je komt in loszittende kleding waarin je makkelijk beweegt en je neemt eventueel warme sokken en een vestje mee voor de eindontspanning, al heb ik ook lekkere fleecedekens om onder te liggen. Wil je je eigen kussen meenemen...dat mag!

 

Elke maand een nieuwe les, kijk in de agenda of op facebook wanneer er les is in Raalte. Welkom!

 

Je kunt je aanmelden via de knop, via de mail of je belt. 

Een losse les kost 9,-. Een strippenkaart voor 4 lessen kost 32,-. De lessen worden gegeven in de studio op Het Erf 11 (prijzen vanaf september 2019)


1 juli een speciale avond voor 18-30 jarigen. Van 20-21.15 uur.