Hallo!


Over Veerkracht heb je genoeg kunnen lezen op de website, maar wie geeft nou deze lessen?

 

Mijn naam is Rianne Otte-Schurink, eigenaar van Yoga Veerkracht Raalte. Ik ben vrouw van Robert en moeder van Marit en Hidde. Opgeleid als groepsleerkracht en dat werk ook zo'n 25 jaar gedaan op verschillende scholen. Door allerlei processen (overspannen, burn-out, depressie) zijn er andere keuzes gemaakt. En die keuzes maken mij blij!

Yoga geven is iets wat ik heel graag doe. Toen ik stopte als leerkracht begon ik met de opleiding kinderyoga in 2015. Tijdens deze opleiding mocht ik weer spelen, ondeugend zijn, speels en creatief. Dat heeft mij op dat moment enorm geholpen. De lessen kinderyoga geven waren en zijn altijd een cadeautje. Dat mocht verder groeien naar yoga voor tieners, baby's en volwassenen. 

 

Op dit moment werk ik een aantal ochtenden als onderwijsassistent in Zwolle. De combi van dit moment is een fijne; een vaste baan en zelf verder mijn tijd indelen voor yoga, het huis, de mensen om mij heen of gewoon rust voor mij. Op school geef ik sinds een tijdje beweeglessen aan groep 1,2,3. In deze lessen ligt de focus om dmv bewegen op een goede manier de kinderen bepaalde reflexen beter kunnen integreren, dat er mooie verbindingen ontstaan in de hersenen. Hierdoor zal bijvoorbeeld het schrijven, maar ook het leren op een positieve manier beïnvloed kunnen worden. 

Les geven zit in het bloed :) Mensen iets mogen leren, laten ontdekken vind ik fijn. Zelf leer ik daar elke dag weer van.

 

In 2015 begonnen en nu ben ik trots...via Veerkracht heb ik al zoveel kinderen en volwassenen kennis mogen laten maken met yoga. Heb ik kennisgemaakt met steeds meer van mijzelf en geniet ik van nieuwe uitdagingen, nieuwe kennis op doen. Geen les is hetzelfde. 

Wanneer mag ik jou leren kennen? 

Mijn eigen verenpracht wordt ook steeds uitgebreid!

 

* basisopleiding kinderyoga Jip en Jan Academie Almere

* "ik denk mij sterk" spel Jip en Jan Academie Almere

* mediteren en mindfulness voor kinderen, jongeren en coaching Arterre Nijmegen

* basisopleiding tieneryoga Jip en Jan Academie Almere

* opleiding docent babymassage en -yoga De Weideblik  Wageningen

* kinderehbo

* Module 1 en 2 Yin Yoga docent bij Bivag

* training psoasrelease en Trauma Release Excersices  

* Yoga doen met schouder en/of polsklachten training bij Healthy yoga

* Trainingsdag Yoga Nidra

* Ervaren wat yin yoga 3.3 doet

* Yin Yoga Medicine bij Bivag/ New Health Centre

* leren over fascia, triggerpoints: de MELT methode.

* Leren over rugklachten, kijken naar houding bij Healthy yoga.

* Zelfstudie via boeken, youtube, instagram en sites over zwangerschapsyoga

* Leren over de psoas/nervus vagus/lymfeklieren via boeken en andere kanalen. 

 

Ondertussen heb ik workshops en lessen gegeven op scholen, bso's, een zorgboerderij, zelfregiecentrum Raalte, camping De Lemeler Esch, op een festival (Ribs&Blues) en op Hof van Salland bungalowpark. Inval yinlessen in Zwolle bij LotusZen.

Wat leden zeggen over mij als yogadocent
Wat leden zeggen over mij als yogadocent