hallo! 


Over Veerkracht heb je genoeg kunnen lezen op de website, maar wie geeft nou deze lessen?

 

Mijn naam is Rianne Otte-Schurink, eigenaar van Yoga Veerkracht Raalte. Ik ben vrouw van Robert en moeder van Marit en Hidde. 

Yoga geven is iets wat ik heel graag doe! Daar begon ik mee na bijna 25 jaar juf te zijn geweest in het basisonderwijs. Toen ik daar mee stopte begon ik met de opleiding kinderyoga in 2015. Tijdens deze opleiding mocht ik weer spelen, ondeugend zijn, speels en creatief. Dat heeft mij op dat moment enorm geholpen. De lessen kinderyoga geven waren en zijn altijd een cadeautje. Dat mocht verder groeien naar yoga voor tieners, baby's en volwassenen.

 

Op dit moment werk ik een aantal ochtenden als onderwijsassistent in Zwolle. De combi van dit moment is een fijne!

Les geven zit in het bloed :) Mensen iets mogen leren, laten ontdekken vind ik fijn. Zelf leer ik daar elke dag weer van.

 

Ik help jou graag bij het (leren) ontspannen. Om zo prikkels beter te kunnen verwerken, op jouw manier en op jouw moment. Een wekelijks of maandelijks moment dat jij jezelf gunt om even helemaal thuis te komen.

In de lessen is ruimte voor het voelen van de sensaties in het eigen lijf, voor plezier en genieten, voor rust en stilte. We werken samen aan flexibiliteit in je lijf en in je doen en laten.

 

In 2015 begonnen en nu ben ik trots...via Veerkracht heb ik al zoveel kinderen en volwassenen kennis mogen laten maken met yoga, een kennismaking die vaak resulteert in lessen volgen voor langere tijd. Dat is super!

Wanneer ont-moet ik jou?        

Mijn eigen verenpracht wordt ook steeds uitgebreid!

 

* basisopleiding kinderyoga Jip en Jan Academie Almere

* "ik denk mij sterk" spel Jip en Jan Academie Almere

* mediteren en mindfulness voor kinderen, jongeren en coaching Arterre Nijmegen

* basisopleiding tieneryoga Jip en Jan Academie Almere

* opleiding docent babymassage en -yoga De Weideblik  Wageningen

* kinderehbo

 * Module 1 en 2 Yin Yoga docent bij Bivag

 * training psoasrelease en Trauma Release Excersices    

* Yoga doen met schouder en/of polsklachten training.

* Trainingsdag Yoga Nidra

* Ervaren wat yin yoga 3.3 doet

* Yin Yoga Medicine bij Bivag/ New Health Centre

* leren over fascia, triggerpoints: de MELT methode.

 

Ondertussen heb ik workshops gegeven op scholen, bso's, een zorgboerderij, zelfregiecentrum Raalte, een camping en op een festival (Ribs&Blues) En inval yinlessen in Zwolle bij LotusZen

 

 

 

Mensen die je voorgingen:

 

Mama&baby yoga en Mama&kind yoga:

Afgelopen lente samen met mijn jongste dochtertje 4 lessen mama-baby yoga gedaan, en vandaag met grote broer mama-kind yoga. Van beide ontzettend genoten. De lessen zijn heel erg leuk opgebouwd en het is heel fijn om in Rianne’s yoga ruimte te zijn. Mijn zoontje zei direct dat hij vaker wilde gaan, dus absoluut een aanrader!

 

Yoga op een school:

Rianne heeft bij ons op school 10 lessen kinderyoga gegeven. Kinderen waren heel enthousiast en keken uit naar de leuke lessen. Het was voor iedereen per les vrij om te kiezen of je mee wilde doen. Zo mooi om te zien met hoeveel zin de kinderen iedere keer voor de yogalessen kozen. Rianne dank je wel!

 

Yin Yoga XXL:
Ik was erbij na 5 weken geen Yin Yoga. Wat had ik het gemist. Heerlijk om je weer bewust te zijn van je lichaam en in jezelf te keren. Ik voelde energie weer stromen. Het was net of alle banen in je lichaam weer open gingen staan. Daarna het laatste stukje van de les de Yoga Nidra. Even complete ontspanning om na het kopje thee heerlijk je bed in te duiken. De volgende ochtend vol energie weer de dag beginnen. Ik was weer in balans. Dank je wel Rianne......

 

Rug special:

Dankjewel voor de fijne les. Zeker voor herhaling vatbaar. Mijn onderrug voelt nu zachter/milder & meer ontspannen.

In dit filmpje krijg je een idee van de ruimte. Misschien fijn voor sommige kinderen (en ouders ;) ) om eerst te kunnen bekijken zodat ze weten hoe het er uit ziet, hoe ik klink en waar je je jas ophangt etc. Lijken kleine onbelangrijke dingetjes, maar voor sommige kinderen is het erg fijn om dat al een beetje te weten.