Hallo!


Over Veerkracht heb je genoeg kunnen lezen op de website, maar wie geeft nou deze lessen?

 

Mijn naam is Rianne Otte-Schurink, eigenaar van Yoga Veerkracht Raalte. Ik ben vrouw van Robert en moeder van Marit en Hidde. 

Yoga geven is iets wat ik heel graag doe! Daar begon ik mee na bijna 25 jaar juf te zijn geweest in het basisonderwijs. Toen ik daarmee stopte begon ik met de opleiding kinderyoga in 2015. Tijdens deze opleiding mocht ik weer spelen, ondeugend zijn, speels en creatief. Dat heeft mij op dat moment enorm geholpen. De lessen kinderyoga geven waren en zijn altijd een cadeautje. Dat mocht verder groeien naar yoga voor tieners, baby's en volwassenen.

 

Op dit moment werk ik een aantal ochtenden als onderwijsassistent in Zwolle. De combi van dit moment is een fijne!

Les geven zit in het bloed :) Mensen iets mogen leren, laten ontdekken vind ik fijn. Zelf leer ik daar elke dag weer van.

 

Ik help jou graag bij het (leren) ontspannen. Om zo prikkels beter te kunnen verwerken, op jouw manier en op jouw moment. Een wekelijks of maandelijks moment dat jij jezelf gunt om even helemaal thuis te komen.

In de lessen is ruimte voor het voelen van de sensaties in het eigen lijf, voor plezier en genieten, voor rust en stilte. We werken samen aan flexibiliteit in je lijf en in je doen en laten.

 

In 2015 begonnen en nu ben ik trots...via Veerkracht heb ik al zoveel kinderen en volwassenen kennis mogen laten maken met yoga, een kennismaking die vaak resulteert in lessen volgen voor langere tijd. Dat is super!

Wanneer ont-moet ik jou?        

Mijn eigen verenpracht wordt ook steeds uitgebreid!

 

* basisopleiding kinderyoga Jip en Jan Academie Almere

* "ik denk mij sterk" spel Jip en Jan Academie Almere

* mediteren en mindfulness voor kinderen, jongeren en coaching Arterre Nijmegen

* basisopleiding tieneryoga Jip en Jan Academie Almere

* opleiding docent babymassage en -yoga De Weideblik  Wageningen

* kinderehbo

* Module 1 en 2 Yin Yoga docent bij Bivag

* training psoasrelease en Trauma Release Excersices  * Yoga doen met schouder en/of polsklachten training bij Healthy yoga

* Trainingsdag Yoga Nidra

* Ervaren wat yin yoga 3.3 doet

* Yin Yoga Medicine bij Bivag/ New Health Centre

* leren over fascia, triggerpoints: de MELT methode.

* Leren over rugklachten, kijken naar houding bij Healthy yoga.

 

Ondertussen heb ik workshops gegeven op scholen, bso's, een zorgboerderij, zelfregiecentrum Raalte, een camping en op een festival (Ribs&Blues) En inval yinlessen in Zwolle bij LotusZen

 

 

 

Al is er sinds de opname wel wat veranderd, geeft dit filmpje je toch een idee van de ruimte. Misschien fijn voor sommige kinderen (en ouders ;) ) om eerst te kunnen bekijken zodat ze weten hoe het er uit ziet, hoe ik klink en waar je je jas ophangt etc. Lijken kleine onbelangrijke dingetjes, maar voor sommige kinderen is het erg fijn om dat al een beetje te weten.