Psoas Workshop


Kom thuis in je eigen lijf!

Heb je het liefst een kussen onder je knieën als je plat ligt?
Heb je vaak pijn in je onderrug?
Is er minder energie? Zit je adem hoog?
Voel je dat je lijf niet in balans is? Misschien zelfs wat scheef?
Ben je niet helemaal "thuis" in je lijf?
Sta je eigenlijk altijd "aan"?

Misschien allemaal terug te leiden naar je psoas spieren die diep in je lijf van je rug naar je buik/liezen lopen. Deze spieren zijn erg gevoelig voor stress. Ze kunnen daardoor verkorten met alle gevolgen van dien.
Ik vertel er wat meer over in de workshop maar we gaan vooral bezig met voelen, ontspannen, verlengen en versterken van deze spieren. Allerlei oefeningen en massage komen aan de orde.

Jouw investering is je tijd en 35 euro. 


Je krijgt daarvoor water/thee en wat lekkers ;), maar vooral een fijn ontspannen gevoel, het gevoel van ruimte in je lijf en in je hoofd! Bewustwording van je houding, oefeningen die je ook zeker thuis kunt doen. 
Je psoasspieren zullen soepeler zijn. Je zult merken dat je anders staat: je botten dragen weer je lijf en niet je (schouder)spieren.
Langzaam en rustig gaan we stapje voor stapje verder. Jij doet het, jij voelt...alles in jouw tempo en tot jouw grens. Zo raak je weer thuis in je eigen lijf!


17 Aug 2024 14.30-17.00 uur.

Reacties na de workshop:

"Vandaag bij Rianne de workshop 'Kom thuis in je eigen lijf' gevolgd. Echt een aanrader! Rianne zorgt voor een ontspannen sfeer vertelt rustig en kalm wat je 'moet' doen. Ruimte voor persoonlijke aandacht. Prettige sfeer. Kortom: zeker een keer doen! M.B.

 

"Het was echt een fijne workshop! Een aanrader voor wie met rugklachten kampt waarvoor geen duidelijke oorzaak gevonden kan worden, of voor mensen die langdurige stress (hebben) ervaren. Voor mij geldt beide en ik heb de workshop als heel fijn ervaren. Mooie oefeningen die thuis ook goed te doen zijn. Top gedaan, Rianne."  M.S.

-