Weer eens beginnen met een blog?

Tja, deze pagina was langere tijd verborgen in het menu. Al wisten sommige mensen het toch te vinden zie ik soms in de statistieken. 

Een aantal weer terug gelezen, leuk...het werkt als een dagboek denk ik.

 

Op dit moment heb ik net een gesprekje gehad met een bureau dat mij graag beter op de kaart wil zetten in Raalte en omgeving. Ook belde er een mevrouw voor info, belangstelling voor yin, voor yoga voor veerkracht, wat is het verschil?

Zo werd ik uitgenodigd om weer eens onder woorden te brengen wat ik doe, wat ik belangrijk vind. En nee, ik heb geen pitch van een minuutje...ik laat de woorden komen in het moment. En blijkbaar weet ik dan vaak toch woorden te vinden die resoneren aan de andere kant van de lijn. Dat is fijn! 

Toch is dat steeds weer iets om even bij stil te staan, als in hoe mooi het is dat vertellen vanuit je passie je dus altijd wel woorden vind, dat je daarop mag vertrouwen. En dat kunnen vertrouwen daarop oefening vergt, ervaring vraagt. Dan ook ervaren dat de woorden soms lastig te vinden zijn of dat de resonantie erbij de ander niet is en zij verder gaan kijken. Allemaal oké!

Wat een genieten dat ik dit zo mag ervaren. Er met anderen over hebben blijkt dat leeftijd ook een rol daarin speelt...hoe ouder hoe wijzer, hoe kalmer, hoe meer relativerend, hoe meer...kan mij het schelen! Dat laatste ook soms :)

 

Dat gesprek met het bureau? Afgewezen...resoneert niet op dit moment. Reclame maken vlak voor de zomervakantie is niet de goede timing. En een nieuw lid is misschien al weer onderweg...zij belde tijdens het gesprek met de reclamemaker...dat zegt mij genoeg.