Dankjewel!

Soms kun je zo druk bezig zijn met de dingen rondom het lesgeven...het werven, nieuwe ideeën bedenken, "facebooken" en andere sociale media, administratie, het wensen meer mensen te bereiken, meer aanmeldingen binnen te krijgen...dat je soms uit het oog verliest waarom je het ook al weer deed. 

 

En na weer een aantal lessen te hebben gegeven de afgelopen weken zijn er gelukkig weer die momenten dat je echt blij kunt zijn met dat wat er op dat moment wel is. Wel dat ene babytje en mama, wel die 2 kinderen die steeds vrijer en losser worden in de les en waarvan je hoort dat er minder onrust is bij het gaan slapen. Wel die tieners (nu zelfs 5) in een groep die heel gezellig is, die zich op hun gemak voelen om te zuchten en te kreunen bij lastige oefeningen, toch ook nieuwe dingen uitproberen en die uiteindelijk totaal ontspannen kunnen liggen luisteren naar een mooie meditatie.

En wel die volwassenen die nu komen voor Relax Yoga. Waarvan er een aantal hebben aangegeven elke maand te komen....tjonge dat is toch bijzonder allemaal.

 

Er is bij veel mensen de wens tot ontspannen, en een aantal daarvan komen daarvoor naar Veerkracht. Ik ben daar heel trots op en dankbaar voor. 

 

 

 

Dus: Iedereen die er nu is in mijn lessen, of ooit geweest....dankjewel. Alles dat uiteindelijk niet doorging: ook dankjewel. Alles draagt bij aan groei! 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0