Voor alles is een tijd!

Tijd om te dromen, tijd om te wensen, tijd om te willen, tijd om te doen en uit te voeren....soms wisselen deze fases elkaar af en soms zijn ze er tegelijkertijd. 

De verbouwing nadert zijn einde, vele plannetjes zijn gesmeed en uitgezet....eerste aanmeldingen komen binnen. Aan van alles is te merken dat dit toch wel míjn tijd is. Mijn tijd om nu echt door te zetten, om mijn dromen en wensen uit te bouwen tot werkelijkheid....tof!

Vanaf augustus tot nu heb ik al zoveel kinderen kennis mogen laten maken met yoga...soms heel kort zoals bij de vierdaagse opwarming van 5 minuten, anderen iets langer zoals op de sportdag van de Bolster en Landstede kinderopvang met workshops van een kwartier of nog langer met kennismakingslessen op De Matzer en De Linderte van een half uur. Niet te vergeten de 3 tienermeiden die al weer 10 lessen volgden van een uur en in januari weer terugkomen met nog een tiener van al voor de zomervakantie. En de 6 kinderen in Heino (met ook een vader en een moeder) die 1 of zelfs 5 lessen volgden.

De babymassagelessen gingen wat minder hard...ik zag 1 baby'tje deze maanden. Toch zijn er op dit moment 3 baby'tjes aangemeld voor lessen in januari....Het is er blijkbaar tijd voor!

Voor nu is het even een maandje rustig en stil...tijd om puntjes op de i te zetten in de yogaruimte, tijd voor wat rust en familie momenten en tijd om een openingsfeestje voor te bereiden! 

Zaterdag 14 januari van 14-16 uur is een ieder welkom om de studio te komen bekijken. We noemen het hier in huis de studio...omdat mijn dochter daar haar foto opdrachten kan uitvoeren en ik mijn lessen daar geef. We vinden het leuk als je komt sfeer proeven.

Op de site kan je vinden wanneer de lessen starten...misschien is het ook tijd voor jou of voor je kind om de lessen eens mee te maken!