Soms lukt iets wel en soms lukt iets niet!

Oh...zo heerlijk....heel langzaam begint de verbouwing aan ons huis meer vorm te krijgen en is er echt een indruk van de ruimte die ontstaat. Vele plannetjes komen langs, sommige verdwijnen weer, andere worden ook daadwerkelijk uitgevoerd. De bouwvakkers denken mee en doen suggesties en zo groeit er iets moois!

Ondertussen levert de ruimte die ontstaat ook ruimte voor plannen om de tijd daar in te gaan vullen. Op facebook en op de site staan al weer vele data ingevuld om na de kerstvakantie ook daadwerkelijk te starten. Heerlijk vooruitzicht en heel benieuwd wie ik straks mag ontmoeten...oude en nieuwe gezichten hoop ik.

 

Fijn is het om te merken dat er ook in Heino een plekje is voor yoga en dat kinderen erg enthousiast zijn geraakt na de proefles. Er zijn er die zelfs een eigen yogamatje bij elkaar gespaard hebben...top!

 

Helaas alle pr- activiteiten van Irene Vos en mijzelf ten spijt hebben er in Ommen maar 2 jongens zich opgegeven voor de lessen...dit is toch te weinig om te gaan starten. Wie weet proberen we het over een tijdje gewoon weer...goede dingen hebben groeitijd nodig...of is het wentijd? Ik merk vaak dat mensen geen idee hebben wat kinderyoga inhoudt. Dat is nog wel iets waar ik hard aan kan werken.

 

De 5 minuten opwarming bij de kinder4daagse in Raalte was een voorbeeldje in het héél klein en ik hoop zo dat mensen geïnteresseerd raken en zich misschien eens willen verdiepen in dit mooie fenomeen. Mocht je geïnteresseerd zijn geraakt, laat het mij dan weten, stel je vragen en kijk goed naar je kind om te zien of kinder-/tieneryoga misschien iets moois kan brengen....ik hoop het én ik werk er graag aan mee!

 

Enne..... ben je leerkracht, grootouder of een betrokken familielid en zie jij kinderen in je omgeving waarvan je denkt dat yoga iets goeds kan doen....aarzel niet en stuur een linkje door. Dat je mij daarmee helpt is mooi, maar dat je een kind daarmee iets goeds toewenst is nog mooier!