Rug workshop


In deze les van 1,5 uur gaan we aan het werk met de rug en wel met de diepere lagen in je rug. Maar zeker ook met alles wat in verbinding staat met je rug, je voeten, je handen, je kuiten etc. Je lichaam is 1 dus alles staat met elkaar in verbinding. 

Heb je gespannen spieren in de rug dan mogen ze ontspannen.

Heb je knopen in je spieren, zijn er triggerpoints actief dan gaan we kijken of we ze kunnen verzachten.

In deze les mag je heel bewust je lijf voelen, met alle aandacht voor eventuele pijn en het verzachten daarvan. We gaan proberen weer te versoepelen door het water in je bindweefsel en wat in je lijf hoort te stromen, weg te duwen en dan weer terug te laten stromen. Dit brengt balans en heling in je lijf en speciaal je rug. Een soepele rug houdt je jong!

We gebruiken de fascia roller en massageballetjes. Allerlei technieken komen langs, het is daarom niet perse een yogales. Ervaring is niet nodig.

 

Kortom een les vol info en aandacht voor jezelf, waarin je mag ervaren hoe je lijf en rug weer soepeler worden, waarin je dingen leert die je ook thuis kunt toepassen. Kom je ook ontspannen?

 

Natuurlijk is een kopje thee/water en iets lekkers in begrepen, is er veel persoonlijke aandacht want deze workshop is voor max 3 personen. Misschien fijn om samen met een vriend/vriendin te komen doen! Alle materialen liggen voor je klaar. (Mocht het goed bevallen kan ik je aangeven waar je materialen kunt bestellen voor thuis, of ik doe dat voor jou)

Jouw investering in je rug: 25,00 euro of als je met een groepje van 3 aanmeldt voor 69 euro. Datum in overleg.

 

Heb je acute rugpijn dan is deze workshop niet zo geschikt.