afsluiten en toch ook niet!

Na jaren werken in het onderwijs waren dit toch altijd de weken waarin ik aan het afbouwen was. Afscheid nemen en op naar de vakantie! Nu merk ik dat ik een knop heb om te zetten...ik moet vooruitdenken----> wat te doen na de vakantie?------>pr voeren------> zelf bewust zijn van een vervolg en mensen daar bewust van maken-------->nieuwe dingen bedenken, nieuwe uitdagingen aangaan---------> er mag groei komen! Het is even een omslag maken, maar wel een leuke en een spannende! 

Een vakantie van 6 weken wordt het nu in ieder geval niet....al kan ik mij voorstellen dat de lessen die ik mag gaan geven op een camping toch ook wel heel ontspannend kunnen gaan worden als ik de eerste even heb ervaren. Dat is voor nu het eerste nieuwe avontuur dat ik aanga.

 

Na de vakantie hoop ik een groep kinderyoga en wie weet ook wel tieneryoga te starten in Heino. Een ruimte heb ik al kunnen regelen via mijn eigen yoga docente Marriët van de do-in yoga die ik volg bij haar. Zie Veerkracht komt naar je toe!

 

Heel fijn was en is het in ieder geval om te merken dat er ook kinderen zijn uit de afgelopen lessen die het ook nog niet willen afsluiten. Die graag terug willen komen...die rust vinden in de lessen, die met een fijn gevoel naar huis zijn gegaan. Die merken dat hun lontje is gegroeid....Die een cyclus hebben afgesloten met een veer en terug gaan komen voor meer veren....meer kracht, meer balans, meer plezier en meer ontspanning! Geweldig toch?!