Dromen en doen

Afgelopen maandag weer een cyclus van 8 lessen afgesloten en wat is het dan fijn om te horen dat moeder en zoon de volgende cyclus weer mee komen doen. En waarom? Omdat ze het samen fijn hebben, omdat deze jongen tijdens de massages geniet en dan toch rust kan vinden. Terwijl hij eigenlijk zo graag van alles doet en onderneemt en geen tijd lijkt te hebben om stil te staan, te zitten of te liggen. Ik vind het mooi om te zien hoe moeder en zoon op elkaar reageren, hoe er gespiegeld wordt...wat ook moeder mag leren van haar zoon.

Maar ik ook....Hij met een hoofd vol avonturen, belevingen, onverwachte acties....en ik die daar in mee mag proberen te gaan...ruimte gevend en grenzen aangevend, continue zoeken en aftasten in een prettige sfeer.

 

Mijn hoofd zit namelijk ook vol met dromen, sommige dromen werden wensen en wensen werden willen. Willen werd doen, werden uitdagingen en uitbreidingen...steeds weer een stapje verder, uitbreiding van de comfortzone. Uitgedaagd door mijzelf en anderen mag ook ik elke dag weer leren...en van wie kun je beter dan leren dan van kinderen! Daar had ik wel een aantal jaren voor nodig om daar achter te komen!