zwaaien met een veertje

Het schrijven van een facebook berichtje kan voelen als het zwaaien met een veertje...weinig moeite, licht en zo gedaan dus. Maar wat is het dan mooi om te merken dat sommige zwaaitjes een enorme wind kunnen doen ontsteken. Een berichtje met de vraag of mensen willen meedenken over ruimtes die te huur zijn in Lemelerveld en Wijhe is tot nu toe 1001x weergegeven. Ik krijg vele reacties op het bericht of in de chat van lieve meedenkende mensen...beweging veroorzaakt....en dat zet mij weer in beweging....bellen, mailen, vragen waar ik even over na kan denken...nieuwe uitdagingen. Berichten van een enthousiaste moeder die graag met dochter wil meedoen....heerlijke energie!

Het zit er dus dik in dat het binnenkort rond komt. Ik heb mijn ontwerpster ook al weer in beweging gezet: er moeten nieuwe posters komen voor de scholen.

Veerkracht...ik blijf blij met mijn naam...ik heb het deze week weer mogen ervaren!