baby yoga en massage

A.s. dinsdag starten 2 moeders met hun kindje bij mij met 5 lessen baby yoga en massage. Leuk om het geen ik geleerd heb nu in de praktijk te mogen brengen. Ik zie er enorm naar uit. Afgelopen week hard aan het werk geweest om toch een ruimte in huis klaar te maken voor dit soort lessen, zodat er ook 's avonds lessen gevolgd kunnen worden....veel moeders werken immers. 

In de lessen verwerk ik voorbereidende oefeningen, holistisch pulsen, yoga, het zingen van liedjes en massagetechnieken uit de Westerse, Zweedse en Shantala technieken. Mooi om van alles het goede te kunnen gebruiken. Ook is er aandacht voor de gevoelige huid, evt de eczeemhuid, voor huilbaby's, voor onrustige baby's....en natuurlijk voor de mama's en papa's. Laten we niet vergeten om ook verhalen uit te wisselen over hoe het gaat...werkelijk gaat. Over blije dingen, moeilijke dingen, grappige dingen en verdrietige dingen. Delen is immers helen. Tijdens de les is er water, na de tijd een kopje thee, er is altijd ruimte om je kindje even te voeden, te troosten of te knuffelen...kortom.... gewoon even een goed uur genieten van puur contact, van vertrouwen dat groeit, van verbinding!

Mag ik mij voor 5 lessen verbinden met jou?