afsluiten van fases, begin van nieuwe dingen

Vandaag had ik de laatste bijeenkomst met mijn coach in het ondernemen. Super fijn dat ik gesprekken met hem had, dat ik een stok achter de deur had die mij bij de les hield en mij op ideeën bracht. zo'n laatste gesprek is ook weer een terugkijken...waar zijn we gestart en waar sta je nu....en ik kan niet anders zeggen dan dat ik trots ben!

Deze week heb ik mijn werkboek klaargemaakt voor de baby yoga en massage lessen....een werkboek vol oefeningen om thuis te doen en natuurlijk eerst bij mij in de les voorgedaan te krijgen waarbij je zelf leert, ervaart en doet. Oefeningen vol plezier heb ik het genoemd...ik weet namelijk zeker dat dat zal gebeuren. Er is toch niets mooiers voor een kind dan de aandacht 1 op 1 van ouders.

 

Ondertussen ben ik nog bezig met mijn onderwerp voor de examenles...ik moet een stukje massage laten zien, wat yoga oefeningen met bijv een liedje, maar ook een onderwerp presenteren. Gekozen heb ik voor spiegelen....wat spiegelt een kind jou in zijn gedrag...wat doet het met jou, wat vraagt het van jou. Een onderwerp waar ik al veel eerder over had willen leren! Boeiende materie. 

Tijdens het hele proces van beginnen aan nieuwe dingen, merk je eigenlijk ook dat je bepaalde dingen afsluit en dat er inderdaad weer andere deuren opengaan...het is niet altijd duidelijk in welke volgorde...is ook eigenlijk niet van belang...feit is dat ik het leuk vind om te zien wat er gebeurt nu er zoveel in beweging is...ik die altijd dacht geen energie te bezitten...tenminste niet zo als anderen...kan nu soms vreselijk ongeduldig zijn omdat de beweging...verandering...mij niet snel genoeg gaat. :) 

Morgen word ik 46...richting de 50...maar het voelt alsof er nog veel kan en gaat gebeuren, dat er nog vele mogelijkheden zijn en dat het dus aan mij is om ze aan te pakken (of niet). Mijn deuren staan open voor nieuwe avonturen...en voor jou!