Vader en dochter

Toen ik begon met het geven van kinderyoga wist ik natuurlijk niet waartoe het allemaal zou leiden. Maar wat ik nu al een tijdje mag doen is het geven van yoga aan een vader en dochter samen. Dat had ik niet kunnen voorzien toen, maar vind ik nu wel super leuk! 

 

Waarom volgen zij lessen bij Veerkracht? Nou, omdat ze het beiden vervelend vinden om een kort lontje te hebben en omdat ze nogal eens kunnen botsen. 

En deze vader bedacht dat dat anders kan en moet.

Dus daarom volgt hij samen met zijn dochter lessen waarin yoga, meditatie, massage, mindfulness en ontspanning centraal staan. Ik vind dat enorm stoer en fantastisch om op die manier bewust tijd door te brengen met elkaar. 

 

De yogahoudingen die ze samen doen vragen om vertrouwen, samenwerking, en geven plezier en uitdaging. De mindfulness oefeningen brengen aandacht voor de adem, snappen dat gedachten komen en gaan, een langer lontje :)

Massage brengt natuurlijk ook plezier, maar ook luisteren naar elkaar, het een ander naar de zin maken. En ontspanning aan het eind van de les is fijn, brengt rust, brengt je bij jezelf en laat je luisteren naar jezelf, je eigen gevoel. 

 

Ik voel mij altijd blij na deze lessen, het is mooi om hen samen te zien en te zien wat het doet met hen. 

Vandaag gingen ze weer blij de deur uit mét een idee voor een cadeau: Het boek Gedachte-kracht! 

Volgende week veel aandacht voor mediteren...dat is de uitgesproken wens van vader om te leren en dochter wil graag minder boos zijn...nou mediteren kan daar een grote hulp bij zijn. 

 

Mocht jij nu ook bedenken dat je graag 1-op-1-tijd-en-aandacht wil besteden met je kind, bouwen aan een stevige band....Bij Veerkracht kan dat dus...van harte welkom!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0