voor kinderen van 7-11 jaar


Heeft uw kind af en toe last van onverklaarbare buikpijnen, chaos in het hoofd, last van een teveel aan prikkels? Ligt het wellicht te lang wakker door piekeren? Of ben je gewoon op zoek naar een leuke lessen waarin beweging, samenwerking, ruimte voor het kind en creativiteit aanwezig is? Dan zou kinderyoga een heel goed idee zijn!

 

Kinderen maken kennis met yogahoudingen als bijvoorbeeld de boom, de haai, schommelen of bloem. De massages op de rug in verhaalvorm zijn altijd een groot succes. We vragen toestemming aan elkaar en bedanken voor de gegeven massage. Wat je geeft krijg je terug is goed te ervaren tijdens de massageoefening. We oefenen het mediteren mbv de zintuigen: een kijk-, luister- proef- of voelmeditatie is makkelijker om mee te beginnen. Dit alles gebeurt speels en passend bij de leeftijd. De lessen worden gegeven in verhaalvorm: we beleven samen een avontuur op het strand of in het bos of er is een thema als kracht of het lijf.

De lessen worden in cyclussen gegeven. Zo zijn ze goed te volgen in een korte periode naast het beoefenen van een andere sport, maar ben je ook welkom om voor langere tijd mee te doen...elke les is weer nieuw!


REACTIES VAN OUDERS EN KINDEREN OVER KINDERYOGALESSEN:

"Ik vond niks leuk...ik vond het superleuk!"

"Van de proefles heeft hij al zoveel geleerd, hij komt graag alle 8 lessen"

"Mijn kind vertelt niet zo veel, maar kwam met een enorme glimlach thuis"

"Ik heb het krachtsteentje de hele week in mijn broekzak gehad en ook gebruikt om mij krachtig te voelen"

"Ik word er rustig en zelfverzekerd van!"

"De kinderen hebben een eigen yogamatje bij elkaar gespaard."

"Mijn kind heeft 's avonds altijd pijnlijke spieren in de benen en nek....na een yogales was er ontspanning en geen pijn!"

"Na een paar lessen sliep hij al veel rustiger."

"Mag van mij wel elke avond...dan slaap ik tenminste lekker".


Bel, mail of app als je belangstelling hebt, dan gaan we kijken of er een groep gemaakt kan worden!