Hallo!

 

In deze tijd zijn velen opzoek naar manieren om hun eigen bedrijf door te laten gaan. Om te kijken hoe het anders kan. Zo ook Yoga Veerkracht Raalte. 

Ik begon met een geluidopname van een yin les, daarna ging ik door met filmen. Mijn dochter monteerde en een groep mensen ontving de link naar een besloten youtube film. 

Op facebook begon ik vorige week met live lesjes 's ochtends om 8.30 uur. Deze filmpjes blijven ook staan...zo kan een ieder dat evt ook op een ander moment doen. 

 

Fijne reacties heb ik ontvangen, leuk om te zien dat er ook mensen live met mijn lesjes meedoen! Dat motiveert enorm!

 

Maar nu alles nog wat langer duurt en jullie wel weten dat mijn ruimte niet erg groot is...dus ja...hoe doe je dat met 1,5 meter ertussen...was ik opzoek naar een manier voor vervolg. Ik merkte namelijk dat een aantal mensen mijn lessen van een uur wel had aangeschaft maar er niet altijd aan toe kwam. Misschien door geen ruimte, geen tijd. Dat maakt het voor mij ook meer onzeker...zullen mensen dan nog wel thuis mijn lessen willen blijven volgen?

 

Daarom heb ik er voor gekozen om door te gaan op Facebook.

Maar dan wel in een besloten groep met de naam: Veerkrachtige mensen!

 

In die groep nodig ik je uit na je betaling voor 4 weken of voor 1 week (nidra liefhebbers wellicht).

 

In die groep ga ik live op dinsdagavond om 19.30 uur. (de live uitzending begint om 19.25 uur zodat je rustig kunt binnendruppelen en klaar kunt maken voor de les) Dan geef ik een yinles. 

De yinles van een uur blijft 4 weken staan in de groep. Zo zal er altijd keuze zijn uit 4 lessen (in het begin nog niet...dat bouwen we uit)

Ook komt er een les van een uur met yoga en nidra. Deze zal ik 1x in de maand live uitzenden op een woensdagavond. Ook deze blijft 4 weken staan en is dus ook te doen door de yinners.

Verder vind je er de korte lesjes die ik deze vakantie gaf. Ik zal bij inspiratie ook nog vaker een kort filmpje posten zodat je geïnspireerd blijft om te blijven bewegen of om heel gericht een bepaald onderdeel te doen.

Je kan dus zo live meedoen of op een ander moment in de week een les of lesje naar keuze doen. Er zijn mensen die een les meerdere keren per week deden de laatste tijd; dat kan dus nog steeds op deze manier.  

 

Je hebt dus wel een account nodig op facebook. Mocht je die niet zelf hebben dan zou je een account kunnen gebruiken van iemand bij jou thuis of je maakt een account aan. Dit hoeft niet met je eigen naam, je kunt een bijnaam verzinnen, je hoeft ook geen vrienden te maken als je dat niet wil, maar zo kan je wel meedoen met de lessen. Het is handig om mij te melden met welk account je wil meedoen, want dan kan ik je uitnodigen in de besloten groep.

 

Mensen die een betaling doen nodig ik uit in de groep. Je kan kiezen om 1 week toegang te krijgen als je bijvoorbeeld de yoga met de nidra wil doen (dan kan je die week ook meer doen uit het les aanbod) Dit gaat 7,50 euro kosten.

Of je kiest voor 4 weken en dan betaal je 27,50 euro. Je betaalt minder dan voorheen in de studio, maar het aanbod is eigenlijk groter!

Mocht je willen stoppen dan haal ik je uit de besloten groep en kan je dus geen gebruik meer maken van de filmpjes. 

Je kan in feite dus elke week instappen, maar best tof als je dat op maandag 11 mei wil doen...dan beginnen we allemaal weer op dinsdagavond 12 mei of later op jouw moment. 

 

In de agenda op de site en op fb zal ik aangeven op welke woensdagen ik een live nidra ga geven. Dan kan je die week instappen in de groep.

Mocht er interesse zijn bij tieners of kinderen voor zo'n besloten groep? Laat het mij weten, dan is ook dat een mogelijkheid om op te starten. 

 

Graag ontvang ik dus een mail of een appje als je (weer) mee gaat doen met de nieuwe lessen via Fb.

Ik lees dan graag

* of je voor 1 week of voor 4 weken meedoet en wat de ingangsdatum is.

* wat je accountnaam is op fb.

* of je een factuur wenst te ontvangen.

* een telefoonnummer is ook fijn, het betalingsverzoek ontvang je dan via whatsapp.

Mocht het zo zijn dat je geen yogamat hebt, kan je er evt 1 van mij huren. (3 euro per 4 weken)

 

Ik hoop dat ik zo volledig was, mocht je nog vragen hebben dan ontvang ik die ook graag.

 

Nou...nu alles uitgezocht is en weer duidelijk moet ik zeggen dat ik er weer reuze zin in heb om te beginnen! En zo gauw het mag om buiten les te geven dan hoop ik snel een mooi grasveld te vinden om velen van jullie daar op afstand te ontvangen.

 

Met warme, veerkrachtige groet!

Rianne Otte

 

 

Subscribe to our mailing list

* indicates required

View previous campaigns.

Powered by MailChimp

 

Afmelden gaat makkelijk, mocht je dat willen. Onderaan de nieuwsbrief is een knop om je af te melden. Een mailtje sturen mag ook. Na afmelden verwijder ik je mailadres uit mijn bestand.