Mama&Baby yoga&massage workshop

NIEUW! NU OOK ONLINE TE VOLGEN VIA EEN BESLOTEN FB GROEP: VEERKRACHTIGE BABY'S!


Kan het niet in de studio? Dan leer je het lekker thuis! Je kindje is maar 1x klein :)

 

Met korte filmpjes krijg jij samen met je kindje de massagetechnieken onder de knie. In elk filmpje "een onderdeel" van het lijf om uiteindelijk het hele lijfje te kunnen masseren. Hoe tof is dat!

Zo is er bijvoorbeeld een filmpje over voetjes en benen. Over de buik, over de rug en de billen. Er is een filmpje met liedjes en versjes, waarbij je yoga en massage toepast. Je vindt bij de filmpjes wat info over bijvoorbeeld waarmee te masseren, waarbij het kan helpen. Ook een filmpje met wat yogaoefeningen om samen te doen is toegevoegd. Rianne doet het voor met de pop en jij kan gelijk meedoen met je kindje.

 

Via de groep Veerkrachtige Baby's of de app kan je mij altijd vragen stellen. Je betaalt 1x een bijdrage en hebt dan een half jaar toegang tot de filmpjes. Ruim de tijd om ze meer malen te doen, zodat je het uiteindelijk niet meer vergeet.

Iets voor jullie? Meld je dan nu snel aan, want tijdens de lockdown is er 20% korting!

 

Ipv 40 euro voor een half jaar toegang betaal je nu maar 32,-.

 

Hoe werkt dat?

* Je meldt je aan bij de besloten groep Veerkrachtige Baby's op Facebook.

* Je doet een appje naar 06-22254223 om te zeggen dat je je hebt aangemeld.

 

* Je ontvangt een betaalverzoek, na betaling laat ik je binnen in de groep.

 

Super veel plezier gewenst samen! 

 


Workshop in de studio als het weer kan!

Yoga Veerkracht Raalte heeft alle kennis in huis om jou te leren hoe je je kindje kunt masseren en hoe je daarnaast leuke yoga oefeningen met je kindje samen kunt doen om de hersenhelften te stimuleren samen te werken. Yoga samen is natuurlijk leuk om beide in beweging te zijn en plezier te maken. 

 

Je komt samen in makkelijk zittende kleding, ik zal zorgen dat het lekker warm is. Fijn als je een yoga mat meeneemt of een grote handdoek voor jezelf. Voor je kindje is een aankleedkussen handig om op te liggen of een eigen handdoek/kleed. 

Extra handdoek en schone kleding voor evt ongelukjes als plassen zijn handig. Voeden mag altijd, verschonen mag altijd, we nemen de tijd en passen aan aan het moment. 

 

Geschikt voor kindjes van 2-8 maanden oud. Ik denk zeker leuk voor de mama's om naast quality time met je kindje ook andere mama's te ontmoeten. Horen van elkaar, elkaar bevragen...vaak fijner dan alles maar googlen. Echt contact met je kindje en andere mama's, daar doe ik het voor! 

 

Elke maand op een zaterdagochtend. Check de agenda. Je meldt je per keer aan. Zijn er 3 a 4 aanmeldingen dan vindt het plaats in mijn studio, bij meer aanmeldingen verhuizen we naar een grotere ruimte...ook heel fijn!

 

 

Wil je meer info? Laat het mij weten via een mailtje, telefoontje, appje of de knop hieronder!

Workshop Mama&Baby yoga&massage: Hopelijk weer 27 februari van 9.30-10.45 uur. Samen voor 12,50 euro.