Mama&Baby yoga&massage workshop en online


Workshop in de studio

Yoga Veerkracht Raalte heeft alle kennis in huis om jou te leren hoe je je kindje kunt masseren en hoe je daarnaast leuke yoga oefeningen met je kindje kunt doen voor plezier en stimulans. 

 

Je kan evt aangeven of je focus ligt op:

  •  jij en je kindje samen yoga doen
  •  je kindje leren masseren en daarbij ook wat oefeningen (yoga) voor je kindje voor stimulatie van de ontwikkeling
  •  of een mix van alles

Waarom leren masseren?

Omdat het je kindje kan helpen bij veel dingen: geborgen voelen, lichaamsbewust zijn, stimulans voor ontwikkeling, hechting, verwerken geboorte, grenzen voelen en aangeven, darmkrampjes verhelpen, ouders die beter de signalen gaan herkennen van hun kind, ouders die zich zekerder gaan voelen in omgang met kind.

 

Waarom baby yoga?

Omdat je zo spelenderwijs je kindje helpt bij fysieke ontwikkeling, maar ook mentaal en emotioneel. Bijvoorbeeld de buikligging, het omrollen, het stimuleren van het goed kruipen, tot zitten komen. Heel bewust zien van wat je kindje kan, waar je kunt ondersteunen in een volgende stap. Maar vooral eigenlijk het hebben van plezier samen, het bouwen van vertrouwen en verbinding. Verbinding met zichzelf, met jou als ouder en verbinding in de hersenen! 

 

Waarom yoga voor ouder en kind? 

Omdat je misschien wil werken aan je eigen fit zijn, je lijf wil onderhouden na de bevalling, omdat je het fijn vindt je beweegmoment samen met je kind te kunnen beleven. Je kind ziet zo al vroeg hoe jij voor jezelf zorgt, je kunt er samen plezier aan beleven, je kind gaat uiteindelijk misschien wel met je meedoen als het ouder is! Daarbij is het groeiende gewicht van je kind een natuurlijke manier van jezelf blijven uitdagen ;) Daarnaast is het fijn om even zelf yoga te doen voordat je met je kindje evt verder gaat. Jij zakt zo vanuit je hoofd je lijf in en bent dan in staat om ontspannen met je kindje verder te oefenen of te masseren. Dat is namelijk altijd een basis voor het masseren van je kind. 

Yoga Veerkracht Raalte is gespecialiseerd in rustige yoga. Wil je echt zelf pittig aan de slag...dan mag je dat ergens anders vinden. 

Geschikt voor kindjes van 2-8 maanden oud. Kom samen met je kindje en evt je partner of samen met iemand die ook een kindje heeft.

Deze les wordt alleen op aanvraag gegeven. Je kunt mij bellen/mailen/appen om een afspraak te maken. We bespreken dan ook de kosten. 

 

Je komt in makkelijk zittende kleding, ik zal zorgen dat het lekker warm is. Fijn als je een yoga mat meeneemt of een grote handdoek voor jezelf. Voor je kindje is een aankleedkussen handig om op te liggen of een eigen handdoek/kleed. 

Extra handdoek en schone kleding voor evt ongelukjes als plassen zijn handig. Voeden mag altijd, verschonen mag altijd, we nemen de tijd en passen aan aan het moment. 

Ik zorg voor de olie, een geurtje evt en een kopje thee.

 

Wil je meer info? Laat het mij weten via een mailtje, telefoontje, appje of de knop hieronder!

Donderdag 29 December 9.30-10.30 uur! Nog 2 Plekjes


Online filmpjes

Kan het niet in de studio? Dan leer je het lekker thuis! Je kindje is maar 1x klein :)

 

Met korte filmpjes krijg jij samen met je kindje de massagetechnieken onder de knie. In elk filmpje "een onderdeel" van het lijf om uiteindelijk het hele lijfje te kunnen masseren. Hoe tof is dat!

Zo is er bijvoorbeeld een filmpje over voetjes en benen. Over de buik, over de rug en de billen. Er is een filmpje met liedjes en versjes, waarbij je yoga en massage toepast. Je vindt bij de filmpjes wat info over bijvoorbeeld waarmee te masseren, waarbij het kan helpen. Ook een filmpje met wat yogaoefeningen om samen te doen is toegevoegd. Rianne doet het voor met de pop en jij kan gelijk meedoen met je kindje.

 

Via de groep Veerkrachtige Baby's of de app kan je mij altijd vragen stellen. Je betaalt 1x een bijdrage en hebt dan een half jaar toegang tot de filmpjes. Ruim de tijd om ze meer malen te doen, zodat je het uiteindelijk niet meer vergeet.

Iets voor jullie? Meld je dan nu snel aan want voor je het weet kruipt je kindje onder je handen vandaan ;)

 

Toegang voor een half jaar kost je 30 euro.

 

Hoe werkt dat?

* Je meldt je aan bij de besloten groep Veerkrachtige Baby's op Facebook.

* Je doet een appje naar 06-22254223 om te zeggen dat je je hebt aangemeld.

 

* Je ontvangt een betaalverzoek, na betaling laat ik je binnen in de groep.

 

Super veel plezier gewenst samen!