Mama&Baby yoga&massage workshop

NIEUW! NU OOK ONLINE TE VOLGEN VIA EEN BESLOTEN FB GROEP: VEERKRACHTIGE BABY'S!


Yoga Veerkracht Raalte heeft alle kennis in huis om jou te leren hoe je je kindje kunt masseren en hoe je daarnaast leuke yoga oefeningen met je kindje samen kunt doen om de hersenhelften te stimuleren samen te werken. Yoga samen is natuurlijk leuk om beide in beweging te zijn en plezier te maken. 

 

Je komt samen in makkelijk zittende kleding, ik zal zorgen dat het lekker warm is. Fijn als je een yoga mat meeneemt of een grote handdoek voor jezelf. Voor je kindje is een aankleedkussen handig om op te liggen of een eigen handdoek/kleed. 

Extra handdoek en schone kleding voor evt ongelukjes als plassen zijn handig. Voeden mag altijd, verschonen mag altijd, we nemen de tijd en passen aan aan het moment. 

 

Geschikt voor kindjes van 2-8 maanden oud. Ik denk zeker leuk voor de mama's om naast quality time met je kindje ook andere mama's te ontmoeten. Horen van elkaar, elkaar bevragen...vaak fijner dan alles maar googlen. Echt contact met je kindje en andere mama's, daar doe ik het voor! 

 

Elke maand op een zaterdagochtend. Check de agenda. Je meldt je per keer aan. Zijn er 3 a 4 aanmeldingen dan vindt het plaats in mijn studio, bij meer aanmeldingen verhuizen we naar een grotere ruimte...ook heel fijn!

 

Wil je meer info? Laat het mij weten via een mailtje, telefoontje, appje of de knop hieronder!

Workshop Mama&Baby yoga&massage: Hopelijk weer 27 februari van 9.30-10.45 uur. Samen voor 12,50 euro.

Veerkrachtige Baby's online!

Je kunt nu ook op jouw moment, in jouw eigen omgeving de lessen volgen. Ik heb de yoga en massagetechnieken gefilmd en verzameld in de besloten fb groep: Veerkrachtige baby's. 

Hoe werkt dat?

* Je meldt je aan bij de besloten groep Veerkrachtige Baby's op Facebook.

* Je doet een appje naar 06-22254223 om te zeggen dat je je hebt aangemeld.

* Je ontvangt een betaalverzoek, na betaling laat ik je binnen in de groep.

 

Je hebt een half jaar toegang tot de groep. Zo heb je alle tijd om de filmpjes te doen in een tempo dat past. Zo heb je ook tijd om na een paar weken niet aan toe komen nog weer eens terug te kijken en te oefenen.

De toegang tot deze fijne filmpjes die vaak zorgen voor baby's die heerlijk slapen :) kost je 40 euro. Echter zolang de lockdown duurt krijg je 20% korting.

Mensen die lid zijn van deze groep ontvangen ook nog 10% korting op een workshop als we weer in levende lijve mogen oefenen en spelen.