Rug workshop


Veerkracht zal regelmatig een speciale rug workshop organiseren.

In deze les van 2 uur gaan we aan het werk met de rug en wel met de diepere lagen in je rug. Maar zeker ook met alles wat in verbinding staat met je rug, je voeten, je handen, je kuiten etc. Je lichaam is 1 dus alles staat met elkaar in verbinding. 

Heb je gespannen spieren in de rug dan mogen ze ontspannen.

Heb je knopen in je spieren, zijn er triggerpoints actief dan gaan we kijken of we ze kunnen verzachten.

In deze les mag je heel bewust je lijf voelen, met alle aandacht voor eventuele pijn en het verzachten daarvan. We gaan proberen weer te versoepelen door het water in bindweefsel en wat in je lijf stroomt, soms geblokkeerd is, weg te duwen en dan weer terug te laten stromen. Dit brengt balans en heling in je lijf en speciaal je rug. Een soepele rug houdt je jong!

We gebruiken de fascia roller, massageballetjes, het is dus geen yogales maar meer een "hoe-kan-ik-mijzelf-masseren-les".

 

Kortom een les vol info en aandacht voor jezelf, waarin je mag ervaren hoe je lijf en rug weer soepeler worden, waarin je dingen leert die je ook thuis kunt toepassen. Kom je ook ontspannen?

 

Natuurlijk is een kopje thee/water in begrepen, is er veel persoonlijke aandacht want de groep is klein, alle materialen liggen voor je klaar.

Jouw investering in je rug: 25,00 euro 

 

De eerste 2 lessen voor de onderrug waren volgeboekt. Reacties waren bijvoorbeeld:

Ik vond het erg interessant en het waren fijne oefeningen.

Het voelt nu zachter/milder & meer ontspannen in m'n onderrug.

Zeker voor herhaling vatbaar.

Bedankt voor de leerzame avond

 

Heb je acute rugpijn dan is deze workshop niet zo geschikt.