inloop-yoga


Nieuw concept!

 

Yoga op donderdagochtend om je dag vol energie te beginnen!

We gebruiken technieken uit de do in yoga. Dit is een rustige yogavorm, waarin de houdingen een aantal ademhalingen worden aangehouden. We rekken en strekken in een bepaalde volgorde ons lijf zodat de meridianen die verantwoordelijk zijn voor het laten stromen van energie door je gehele lijf allemaal aan de beurt komen. Daarbij laten we ons leiden door de Chinese orgaanklok. 

Hier vertel ik je graag wat over in de les.

Naast de yoga geven we aandacht aan de voeten met een massage, is er aandacht voor de adem en aandacht voor meditatie zelf of geleid.

De serie houdingen kan je thuis ook goed toepassen als je bijvoorbeeld je ochtenden graag wil starten met wat beweging. En als je graag de stok achter de deur gebruikt dan wil ik die graag voor je zijn!

 

En waarom heet het dan inloop-yoga?

* je meldt je aan uiterlijk woensdagavond 19 uur via whats-app. Dus je beslist zelf per week of je ruimte maakt voor jezelf en yoga of niet

* je komt donderdagochtend voor 9 uur. De les begint om 9 uur. Ben je eerder dan is er thee...misschien bracht je je kinderen naar school....

* de les gaat door bij minimaal 2 personen, dus let op je app...ik app je terug of de les start of niet.

* zit je ergens aan vast...nee...je betaalt de les contant (10 euro) of met een tikkie. (of achteraf per maand met een factuur)

 

Heb je belangstelling...laat het snel weten!